Söz Yeni Sezona Birinci Girdi!

Söz, birinciliğe kaldığı yerden devam ediyor.
Giriş Tarihi : 19.09.2017 - 10:32
Güncelleme Tarihi : 19.09.2017 - 10:32
Söz Yeni Sezona Birinci Girdi!

Söz, birinciliğe kaldığı yerden devam ediyor. Tüm kategorilerde birinci olan Söz,  13. Bölümüyle Pazartesi akşamın en çok izlenen dizisi oldu.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan SÖZ, dün gece 13. Bölümü ile yeni sezona güçlü bir giriş yaptı.

Temponun son sahneye kadar düşmediği bölüm ile hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı.

Söz, heyecan dolu yeni sezon ilk bölümüyle  Tüm Kişiler kategorisinde 8,36 izlenme oranı %24,03 izlenme payı, AB kategorisinde 6,83 izlenme oranı, %19,18 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 7,26 izlenme oranı %20,11 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Dizi, #YeniSezondaSöz etiketi ile dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi, uzun süre listedeki birinciliğini korudu.

Tim, geri döndü!
Görevden alındıktan sonra sivil hayata dönen Tim’in günleri askerlik özlemiyle geçmektedir. Terör saldırıları ise hala devam etmekte, gelen acı haberler ülkeyi yasa boğmaktadır. İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar. Bu eylemin sonucunda ise onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “Söz” her Pazartesi 20.00’de Star’da.