Söz Zirvede! Nefes Kesen Birincilik

Temponun düşmediği 28. Bölümüyle Söz Tüm Kişiler Kategorisinde birinci oldu
Giriş Tarihi : 09.01.2018 - 10:50
Güncelleme Tarihi : 09.01.2018 - 10:50
Söz Zirvede! Nefes Kesen Birincilik

Temponun düşmediği 28. Bölümüyle Söz Tüm Kişiler Kategorisinde birinci oldu.

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savscı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ Star TV’de ekrana gelen 28. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 11,32 izlenme oranı %24,18 izlenme payı, alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

#DoğruSöyle ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Agah’ın babası olduğunu öğrenen Yavuz yaşadığı şoku atlatamadan, bu gerçeğin onu görevinden uzaklaştırılmasına sebep olduğunu öğrenir. Yavuz artık ancak şehit olduğunda üzerinden çıkaracağını düşündüğü üniformasından uzak kalmıştır.

Hava operasyonuyla büyük bir bozguna uğrayan Çolak, Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle uzun menzilli füzeleri eline geçirmek üzeredir.

Yavuz ve Bahar, Agah’la ilgili sırları ortaya çıkarmak için İstanbul’a geldiklerinde, Yabancı Büyükelçi’nin takibinden kurtulmak için hayati bir mücadeleye gireceklerdir. Tim ise Çolak’ın yarattığı tehdidi yok etmek için bir arkadaşlarını feda etmek zorunda kalacaktır.

“SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.