Söz'e dur durak yok!

‘SÖZ,’ Star TV’de ekrana gelen 18. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.
Giriş Tarihi : 24.10.2017 - 10:39
Güncelleme Tarihi : 24.10.2017 - 10:39
Söz'e dur durak yok!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ Star TV’de ekrana gelen 18. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 9,47 izlenme oranı %23,08 izlenme payı, AB kategorisinde 6,84 izlenme oranı, %17,00 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 8,59 izlenme oranı %20,27 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

'SÖZ', hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı.
#askersözü hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu. 

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık.

Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.

Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.

Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.