Yavuz'un acısı seyirciyi ekrana kilitledi!

Aksiyon dolu 29. bölümüyle ve yükselen reyting oranları ile Söz, Tüm Kişiler Kategorisinde birinci oldu...
Giriş Tarihi : 16.01.2018 - 10:55
Güncelleme Tarihi : 16.01.2018 - 10:55
Yavuz'un acısı seyirciyi ekrana kilitledi!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ Star TV’de ekrana gelen 29. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 11,87 izlenme oranı %24,90 izlenme payı, alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

#BizBirOldukça ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Yavuz, İstanbul’da yaşadığı saldırının ardından hakkında yürütülen soruşturma sonucu daha büyük bir sarsıntı yaşayacaktır. Agah’ın babası olması sadece onun değil arkadaşlarının da hayatını etkileyecektir. Timin dağılıp dağılmaması Yavuz’un vereceği karara bağlıdır. 

Hafız füzelerin yok edilmesi için hayatından vazgeçerken, Tim arkadaşlarını geride bırakmamak için bütün gücüyle savaşmaya devam eder.

Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle füzeleri alan Çolak, ele geçirdiği kodlar sayesinde füzeleri ateşlemeyi başarır. Füzelerden birisi Karabayır’ı vurmak için yola çıkmıştır bile…

“SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.