Zirvede Timin Sözü Geçer

Söz tüm kişiler kategorisinde birinci oldu!
Giriş Tarihi : 26.12.2017 - 11:13
Güncelleme Tarihi : 26.12.2017 - 11:13
Zirvede Timin Sözü Geçer

Söz tüm kişiler kategorisinde birinci oldu!

Yavuz ile Agah’ın yüzleştiği son sahne, şaşırtıcı finali ile çok konuşuldu!

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savscı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ Star TV’de ekrana gelen 27. Bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 10,66 izlenme oranı %23,14 izlenme payı, alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

#GünGelir ile ekrana gelen ‘SÖZ’  sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorunda kalır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.