İbo Show'da Arabesk Rüzgarı

"Müslüm Gürses'in hayatında ben de vardım."
Giriş Tarihi : 07.03.2022 - 11:39
Güncelleme Tarihi : 07.03.2022 - 11:39
İbo Show'da Arabesk Rüzgarı

Star ekranlarında yayınlanan 'İbo Show, keyif ve eğlence dolu bir bölümle ekrana geldi. Yayınlandığı günden beri müziğin ve eğlencenin tek adresi olan 'İbo Show'da; Kibariye, Ömer Danış, Cengiz Kurtoğlu, İbrahim Karakaş, Zeliha Kendirci, Şahin Kendirci ile unutulmaz bir gece yaşandı. Aynı zamanda Şafak Sezer ve Oryantal Didem de geceye renk kattı.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programda, unutulmaz bir gece yaşandı. Dün akşam yayınlanan İbo Show'da; arabeskin kraliçesi Kibariye, fantezi müziğinin sevilen sesi Ömer Danış, güçlü yorumu ve unutulmaz şarkılarıyla Cengiz Kurtoğlu, Dilber Ay'ın 22 yıllık eşi İbrahim Karakaş, Dilber Ay'ın gençliğini canlandıran genç şarkıcı Zeliha Kendirci, 'Müslüm' filmindeki başarısıyla dikkat çeken Şahin Kendirci ile unutulmaz bir gece yaşandı. Aynı zamanda, programa renk katan esprileriyle Komedyen Şafak Sezer ve muhteşem dansıyla Oryantal Didem de keyif dolu bir gece yaşattı.

"KİM DERDİ MAĞARADA DOĞACAKSIN, FİLM ÇEKECEKSİN"

Dilber Ay'ın İbo Show'da yayınlanan nostalji görüntülerinden sonra İbrahim Tatlıses de kendi hayatına dair duygulandıran bir konuşma yaptı. Tatlıses; "Hepimiz bir gün gideceğiz. Kim derdi ki mağarada doğacaksın, televizyon programı yapacaksın. Evimizde siyah beyaz televizyon bile yoktu. Film çekmek, yönetmek, olmak… Hepsi hayaldi" dedi.

DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILARINI İBO SHOW'DA SÖYLEDİ 

Arabesk-fantezi müziğinin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu, dillerden düşmeyen şarkılarını İbo Show'da söyledi. Kibariye ile yaptığı "Kadehi şişeyi kırarım" düeti ise, İbo Show'un unutulmaz düetleri arasında yerini aldı.

KİBARİYE, 'ÖLÜMDEN DÖNDÜM' DEDİĞİ GÜNLERİ ANLATTI

Güçlü sesiyle kulakların pasını silen Kibariye, samimi sohbetiyle de programa renk kattı. Yakalandığı 'coronavirüsü' ağır geçiren şarkıcı "Ölümden döndüm" dediği o günleri İbo Show'da anlattı. 

ÖMER DANIŞ, İBO SHOW İZLEYİCİLERİNE NOSTALJİ YAŞATTI

Söylediği şarkılarla hafızalara kazınan Ömer Danış, tam anlamıyla nostalji yaşattı. "Köyümün Yağmurları", "Didem" gibi yıllarca dillerden düşmeyen şarkılara imza atan Ömer Danış izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

KENDİRCİ KARDEŞLER TAM NOT ALDI 

Müslüm filmindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Şahin Kendirci ve Dilber Ay'ın gençliğini oynayan Zeliha Kendirci, İbo Show'a konuk oldu. İbrahim Tatlıses'in karşısında canlı performanslarını sergileyen kardeşler izleyenlerden tam not aldı. 

TATLISES: MÜSLÜM GÜRSES'İN HAYATINDA BEN DE VARDIM! 

Şahin Kendirci, Müslüm filminden bahsederken İbrahim Tatlıses'te unutmadığı bir anısını anlattı. Tatlıses; "Onun hayatında ben de vardım aslında. Ben Müslüm baba hastasıyım. Tarsus'ta birlikte çalıştık. O okuyordu, arkasından bana "İbrahim Efendi oku" diyorlardı. O baba 'Müslüm Baba…' Onu geçmek hayatta mümkün değil" diyerek sevgisini anlattı.

DİLBER AY'I ANLATTI, DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 

İbrahim Karakaş rahmetli eşi sevilen sanatçı Dilber Ay ile nasıl tanıştığını şu sözlerle anlattı; "Almanya'da yaşıyordum, tanıdığımızın evinde tanıştık. İkimizin de parası yoktu. Evde yemekleri ben yapardım. Şalvarını giyer otururdu evde. Ne zaman sahneye çıksa o zaman Dilber Ay'dı" dedi. Programda yayınlanan Dilber Ay'ın nostalji görüntüleri stüdyoda duygusal anlar yaşatırken, Kibariye gözyaşlarını tutamadı.

'İbo Show' yeni bölümleriyle pazar günleri Star'da…