Mutfak özel ilgi alanım

Hafta içi her gün ekrana gelecek olan programda Kumbasar, sağlıktan çocuk bakımına, doğru alışverişten yemek tariflerine kadar kadınlara yönelik tüm konuları ele alacak, moda ve son trendleri izleyiciyle paylaşacak.
Giriş Tarihi : 29.10.2018 - 09:49
Güncelleme Tarihi : 29.10.2018 - 09:49
Mutfak özel ilgi alanım

Nergis Kumbasar’ın yeni programı “Nergis Zamanı” başlıyor. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan programda Kumbasar, sağlıktan çocuk bakımına, doğru alışverişten yemek tariflerine kadar kadınlara yönelik tüm konuları ele alacak, moda ve son trendleri izleyiciyle paylaşacak. Ünlü oyuncu ve sunucu hem kendisiyle hem de yeni projesiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Ekranda çok sayıda kadın programı var, sizin farkınız ne olacak?

- Bence en başta enerjimiz olacak. Heyecanlı ve en iyiyi vermeye çalışan bir ekiple çalışıyorum. Bence bizim gibi kadın programlarının amacı, en doğru ve pratik olanı izleyiciye aktarmak. “Nergis Zamanı”nda seyircilerimizi gündelik hayatın tekdüzeliğinden uzaklaştırarak hem gülümsetip hem düşündürmek istiyoruz.  Ayrıca yemek ve sağlık konularına kendim de ilgili olduğum için daha aktif olacağımı düşünüyorum ekranda.

Mutfakla aranız iyi yani... Programda gizli yeteneklerinizi görebilecek miyiz?

- Programımızda konularında uzman birbirinden değerli konuklar ağırlayacağız. Onlardan çok şey öğreneceğiz ama benim de birtakım sürprizlerim olacak. Bu arada mutfak benim özel ilgi alanım. Mutfağımızda bir şefimiz olacak ama ben de zaman zaman kolları sıvayıp bir şeyler yapacağım.

Özel yemek tarifiniz var mı?

- Tabii ki var, bir sürü. Hem de yapımı çok kolay, pratik ve ekonomik tarifler. Mesela çat kapı misafir gelse, evdeki malzemelerle ziyafet sofrası hazırlayabilirim.

TATLIDAN VAZGEÇEMİYORUM

Bir dizi değil de neden kadın programı sunuculuğu?

- Ben yıllarca sunuculuk da yaptım. İzleyiciyle iletişimin her alanını seviyorum. Böylece her halimi gösterip, ekran başındakilerle daha sıcak bir ilişki kurabiliyorum. Bir de insan yaşadıkça çok şey öğreniyor, çok şey biriktiriyor ve bir süre sonra deneyimleri paylaşmak ihtiyaç haline geliyor. Ben bütün bunları gerçekleştirme fırsatı bulacağım için çok heyecanlıyım.

Programda sağlıklı yaşam konularına sıklıkla değineceksiniz. Siz dikkat ediyor musunuz beslenmenize?

- Tabii ki dikkat ediyorum. Benim de kendime göre yöntemlerim var. Bunların hepsini programda yeri geldiğinde paylaşacağım. Doğru ya da yanlış yaptıklarımı ekran başındaki izleyicilerimiz gibi ben de öğreneceğim. Bu arada bir sır vereyim, ben tatlıyı çok seviyorum ve vazgeçemiyorum. Bunu da ağırlayacağımız uzmanlarımızın önerileriyle çözeceğim bence.

İYİ ANNE OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM

Nergis Kumbasar nasıl bir ev kadını, nasıl bir anne?

- Kendimi anlatmayı pek sevmem ama şunu söyleyebilirim, düzenli biriyimdir evde. Pratik çözümler bulmayı severim, değişikliklerden hoşlanırım, eşyaları ekonomik şartlar dahilinde değiştirmeyi severim. Yemek davetlerinde az sayıda misafire bile dışarıdan yemek servisi alan kişiler var. Bu benlik değil. Ben misafirin damağında kendi imzamla bir tat bırakmak isterim. Hediye vermek kadar mutlu eder bu beni. İyi bir anne olduğumu düşünüyorum, öyle olduğumu da söylerler ama bu konuda en doğru cevabı Yasmin verecektir.