Mira ve Fırat Kavuşabilecek mi?

Mira ve Fırat, Seda Sayan’dan yardım isteyerek evlilik için ilk adımı atmaya çalıştı.
Giriş Tarihi : 18.10.2021 - 15:38
Güncelleme Tarihi : 18.10.2021 - 15:38
Mira ve Fırat Kavuşabilecek mi?

Star’da hafta içi her sabah canlı yayınlanan “Sabahın Sultanı Seda Sayan”da, ailelerinden izin alamadıkları için evlenemeyen Rusya’lı Mira ve Ağrı’lı Fırat’ın mücadelesi damga vurdu. Canlı yayına konuk olan Mira ve Fırat, Seda Sayan’dan yardım isteyerek evlilik için ilk adımı atmaya çalıştı.

‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın bugün yayınlanan yeni bölümüne Mira ve Fırat’ın aşkları damga vurdu. Fırat, Mira’yla evlenmesine onay vermeyen annesini canlı yayında ikna etmeye çalıştı. Fırat’ın annesi Fatma Hanım “Ben yabancı gelin istemem. Mira geleneklerimizi bilmez. Oğluma başka bir gelin bulacağım” diyerek ikilinin evlenmesine izin vermedi.

“ANNEMLE SEVDİĞİM ARASINDA KALDIM”

Milyonların önünde Fırat’ın annesi Fatma Hanım’ı ikna etmeye çalışan Mira, duygu dolu anlar yaşadı. Rus gelin Mira’ya destek telefonları yağarken kayınvalide Fatma Hanım’ı haklı bulanlar da oldu. “Annem ve sevdiğim arasında kaldım” diyen Fırat, Mira’nın gözyaşlarına boğulmasıyla zor anlar yaşadı… Stüdyoda tansiyon git gide yükselirken anne Fatma Hanım oğluna; “Sana hakkımı helal etmiyorum. Ölürsem mezarıma gelme” diyerek herkesi şoke etti.

MİRA VE FIRAT KAVUŞABİLECEK Mİ

Peki tüm yaşananlara rağmen orta yolu bulmaya çalışan Fırat şimdi ne yapacak? Mira kayınvalide adayı Fatma Hanım’a kendisini kabul ettirebilecek mi? Evlenmek isteyen Mira ve Fırat muradına erebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası yarın 09:45’te ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’da!