“Sabahın Sultanı Seda Sayan” 23 Ağustos Pazartesi başlıyor

Seda Sayan, 23 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 09.45’te Star’da…
Giriş Tarihi : 20.08.2021 - 14:37
Güncelleme Tarihi : 20.08.2021 - 14:37
“Sabahın Sultanı Seda Sayan” 23 Ağustos Pazartesi başlıyor

Star’da hafta içi her sabah canlı yayınlanacak “Sabahın Sultanı Seda Sayan”, başlıyor. Yıllardır izleyicilerin sesi olan, herkese yetişen Seda Sayan, 23 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 09.45’te Star’da…

Türkiye’nin en güvenilir ismi, özü sözü bir, 7’den 70’e herkesin sevgilisi Seda Sayan, ekranlara bomba gibi dönüyor. Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’’, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelecek. Haklıyla haksız ayrılacak, ezilenler sesini yine Seda Sayan’la duyuracak.

DERDİ OLANIN ELİNDEN TUTACAK

Türkiye’nin en güvenilir ismi, özü sözü bir, 7’den 70’e herkesin sevgilisi Seda Sayan, bomba gibi dönüyor! Sabahın Sultanı, yine derdi olanların elinden tutacak. Programın ilk bölümü, birbirinden dikkat çeken başlıklarla ekrana gelecek. “Yetiş Seda abla” diyerek programa başvuran Aslı Hanım, eski sevgilisi tarafından tehdit edildiğini iddia ediyor… Aldatıldığını öğrenen Şahin Bey, yıllardır içini kemiren şüpheyi Seda Sayan’a anlatmaya geliyor… Oğlu, gelini ve torunlarını sokağa attığı iddia edilen kayınvalide Havva Hanım’la ilgili tüm gerçekler canlı yayında ortaya çıkacak… Hepsi ve daha fazlası; “Sabahın Sultanı Seda Sayan”la ekrana gelecek.

‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 09.45’te Star’da…