‘SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN’’DA DÜĞÜN VAR!

“Allah Ayırmasın”
Giriş Tarihi : 25.04.2022 - 15:14
Güncelleme Tarihi : 25.04.2022 - 15:14
‘SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN’’DA DÜĞÜN VAR!

‘SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN’’DA DÜĞÜN VAR!

SEDA SAYAN VE ÇAĞLAR ÖKTEN’İN DÜĞÜNÜ CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİ.

Star’da hafta içi her sabah canlı yayınlanan “Sabahın Sultanı Seda Sayan”, sürprizlerle dolu bir bölümle ekrana geldi. Önceki gün Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan için sürpriz hazırlayan program ekibi, ikilinin düğününü canlı yayında yaptı. Aynı zamanda çiftin nikah şahitleri olan Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Esra Özmen şarkılarıyla stüdyoda keyifli anlar yaşattı.

‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ programında sürprizler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan’ın düğünü, canlı yayında ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’ programında gerçekleşti. Programa gelinlik ve damatlıkla katılan Seda Sayan-Çağlar Ökten çiftine, sanatçı dostları Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Esra Özmen’de eşlik etti. 14 Şubat'ta evlilik teklifi aldığı müzisyen Çağlar Ökten ile sade bir nikah töreniyle evlenen Seda Sayan, hem nikah törenininde hem de canlı yayında sade ve şık gelinlikler tercih etti. 

SEDA SAYAN’IN KAYINVALİDESİ VE KAYINPEDERİNDEN İLK MESAJLAR GELDİ

Çağlar Ökten’in Mersin’de yaşayan ailesi, video göndererek mutluluklar diledi. Çağlar Ökten'in babası Sedat Ökten gönderdiği videoda; "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi Hicran Ökten de "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" dedi.

SEDA SAYAN'IN ANNESİ: “ALLAH AYIRMASIN”

Rahatsızlığından dolayı kızının nikahına gidemeyen Seda Sayan'ın annesi Ayşe Hanım "Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum" şeklinde videolu mesaj gönderdi.