Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil Canlı Yayında Barışacak

Mehmet Ali Erbil, ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’a konuk oluyor.
Giriş Tarihi : 17.09.2021 - 13:46
Güncelleme Tarihi : 17.09.2021 - 13:46
Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil Canlı Yayında Barışacak

Star’da hafta içi her sabah canlı yayınlanan “Sabahın Sultanı Seda Sayan” sürpriz bir ismi konuk ediyor. Seda Sayan’la bir süredir küs olan ve geçirdiği sağlık problemlerinin ardından eski günlerine dönen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’a konuk oluyor. Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasındaki küslük, 20 Eylül Pazartesi günü ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’da son bulacak.

TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’a ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil konuk olarak katılacak ve küslük sona erecek. Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil, kırgınlıklarına canlı yayında son vermek için bir araya geliyor. İki yakın dost, itirafları ve sürprizleriyle izleyenleri çok şaşırtacak.

NEDEN KÜSTÜLER?

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasına başka isimler mi girdi? İkilinin çok konuşulan küslüğüyle ilgili tüm gerçekler canlı yayında ortaya çıkıyor. “Mehmet Ali Erbil benim kardeşim” diyen Seda Sayan, canlı yayında çok önemli açıklamalarda bulunacak. Sayan ve Erbil, yaşananlar sonrası ilk kez bir araya gelerek konuşulmayanı konuşacak. Mehmet Ali Erbil’in konuk olacağı ‘Sabahın Sultanı Seda Sayan’, 20 Eylül Pazartesi günü Star’da…