Babil En Çok İzlenen Dizi Oldu

Babil’in yeni bölümü "AB" ve "20+ABC1" kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.
Giriş Tarihi : 08.02.2020 - 10:59
Güncelleme Tarihi : 08.02.2020 - 10:59
Babil En Çok İzlenen Dizi Oldu

DÜN AKŞAM DÖRDÜNCÜ BÖLÜMÜYLE İZLEYİCİ İLE BULUŞAN BABİL, “AB” VE “20+ABC1” HEDEF KİTLEDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU. 

Babil’in yeni bölümü, AB’de %9,13 izlenme oranı ve %20,9 izlenme payı alarak birinci olurken, 20+ABC1 kategorisinde de %7,61 izlenme oranı ve %15,85 izlenme payı alarak 100 program arasından en çok izlenen dizi oldu.

İrfan her şeyi göze alıyor!

Dün akşam yayınlanan bölümde İrfan, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze aldı ama artık başında yeni bir dert daha var, İlay. Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapınca Egemen elini uzattı.

Hakan’a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalan Ayşe, İrfan’la bir kere daha karşı karşıya geldi. İrfan, İlay’ı Babil’den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret’in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola girdi.

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular; Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor. 

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı dizinin  senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Babil, her cuma 20.00’de Star’da.