Babil'de Dikkat Çeken Sahne!

Babil, dün akşam yayınlandığı onuncu bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitledi.
Giriş Tarihi : 03.04.2020 - 12:30
Güncelleme Tarihi : 03.04.2020 - 12:30
Babil'de Dikkat Çeken Sahne!

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star Tv’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Babil’in, dün akşam yayınlanan 10’ncu bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizinin başrol oyuncularından ‘Ayşe’ karakterini canlandıran Aslı Enver’in kaybolan kız kardeşi için endişelendiği sahnedeki sözleri büyük yankı uyandırdı. Özellikle kadın cinayetlerine dikkat çeken sahne, sosyal medyada binlerce yorum aldı.

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKTİ!
Babil’in dün akşam yayınlanan 10’ncu bölümü herkesi ekran başına kilitledi. Heyecan ve duygu dolu sahnelerin eksik olmadığı bölümde, kız kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Ayşe, bir anda deliye döner. Kardeşi Buse’nin başına bir şey geldiğini düşünen Ayşe’yi sakinleştirmeye çalışan Komiser Sedat ise ne dese başarılı olamaz. Kardeşinin başına bir şey gelmesinden korkan Ayşe; ‘Kadınları plazaların tepesinden atıyorlar, kadınları evlerinin önünde bıçaklıyorlar’ diyerek çok önemli bir konuya dokundu.

HEYECANLANDIRAN FİNAL SAHNESİ!
Dizinin final sahnesinde İrfan ve İlay’ın birlikte şehir dışına çıktıkları sahnedeki diyalogları, seyirciden büyük beğeni topladı. İlk kez birbirlerine bu kadar yakınlaşan İrfan ve İlay, sergiledikleri oyunculuk performanslarıyla da büyük beğeni topladı. İkilinin bu sahnelerine hayran kalan seyirci, beğenisini sosyal medyadan yaptığı yorumlarla dile getirdi.


USTA OYUNCU KADROSU
Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular; Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Babil, her Cuma, saat 20.00’da Star’da...