Evlat Nedir?

‘Babil’in, 9’ncu bölüm ön izlemesi vicdanlara dokunan bir konuya parmak bastı. İki dakika süren ön izleme videosunda; ‘Evlat Nedir?’ sorusu duygu dolu bir video olarak karşımıza çıkıyor.
Giriş Tarihi : 18.03.2020 - 14:55
Güncelleme Tarihi : 18.03.2020 - 14:55
Evlat Nedir?

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen Star Tv’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Babil’in, 9’ncu bölüm ön izlemesi vicdanlara dokunan bir konuya parmak bastı. İki dakika süren ön izleme videosunda; ‘Evlat Nedir?’ sorusu duygu dolu bir video olarak karşımıza çıkıyor.

HAYATLARININ EN DERİN SORUSU!

Babil’in 9’ncu bölüm ön izlemesi, ‘Evlat Nedir?’ sorusuyla hafızalara kazınacak. Evladı için girdiği yolda tüm değerleriyle yüzleşen İrfan ve Eda, nihayet evlatları Deniz’i ameliyata sokmayı başarmıştır. Ancak şimdi onları kapıların arkasındaki oğullarından gelecek iyi haberi beklerken hayatın en derin sorularından biri beklemektedir: Evlat nedir?

O MUCİZEYE EVLAT DENİR!

İrfan karakterini canlandıran usta oyuncu Halit Ergenç’in sesinden ‘Evlat Nedir’ sorusunun anlatıldığı videoda;  “Evlat nedir? Evlat, herhangi bir kimsenin dünyaya getirdiği veya bakımını üstlenerek ebeveynlik yaptığı kimseye denir. Bir de hayatın anlamına... Dünyanın en güzel ve en zahmetli emeğine, her gün şükretme sebebi olan o mucizeye evlat denir. Şimdi bütün emeğim, hayatım, bütün inancım ve umudum o kapının arkasında. Oğlum soğuk bir odada yabancıların arasında, ölümle yaşam arasında tek başına, en çok yanında olmam gereken zaman da...” sözleri, izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

Videoyu izlemek için TIKLAYIN!