'Aldatmanın her türlüsünden iğreniyorum'

'Aldatmanın her türlüsünden iğreniyorum'
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
'Aldatmanın her türlüsünden iğreniyorum'

Star TV ' nin sevilen dizisi Tirar ' ın ' kaçak ' asıkları Didem Balcınla Caner Cindoruk ' u bir araya getirdik . Dizide yaşadığı aşklarda hayal kırıklığına uğrayan Cindoruk , " Hiç aldatılmadım , hiç de aldatmadım . Ben ilişkiyi delikanlıca yaşarım " diyor

Dizide başınıza gelmeyen kalmadı . Yeni bölümlerde Nadir ve Gönül' ü yine zor günler mi bekliyor?

Caner Cindoruk : Nadir' in yıkıldığı bölümler diyebilirim. Zaten kaçak yaşıyor . . . Hayatındaki tek iyi şey , oğlunun iyileşiyor olması . Yeni bölümler çok daha hareketli , aksiyonlu ve çarpıcı.

Didem Balcın : Gönül ' ün tek amacı oğlunu bir kez daha görebilmek . Ve çok yaklaştı sanırım.

Gönül ' le karşılaştığında Nadir' in tavrı nasıl olur sizce?

C. C. : Karşılaşma şekilleri çok önemli . Seyirci de , biz de o sahneyi bekliyoruz.

D. B. : Her şey olabilir . Belki önce oğluyla karşılaşıp, onu alıp gidecek . Karşılaşmadan sonra olaylar yine karışacak bence. Gönül, Nadir ' in hapse girdiği ve firar ettiği haberlerini gazetede okumuştu . Ve en son İstanbul' da oldukları haberini aldı . Şimdi Nadir' e çok yakın.

Nadir aşkta aradığını bulamadı . . .

C. C. :
Nadir bir daha aşık oluyor ama , yine kazık yiyor . Normal hayatımızda da öyledir ya . Bir aşk bittiği zaman hayata küseriz , bir daha aşık olmayacağımızı söyleriz . Ama hiç beklemediğimiz , hiç ummadığımız bir anda tekrar karşımıza çıkar.

Siz hiç aldatıldınız mı Caner Bey?


C. C. : Hiç aldatılmadım , hiç de aldatmadım . Ben ilişkiyi daha net , delikanlıca yaşamayı tercih ederim. Karşımdaki insanlara da böyle bir adam olduğumu anlatırım . Kadın erkek ilişkisi başta olmak üzere aldatmanın her türlüsünden iğrenirim , nefret ederim .

'Firar ' fenomen oldu


Dizinin kadrosuna Eda Özerkan katıldı . Ekipteki yenilikten memnun musunuz?

C. C. :
Başladığımız günkü heyecanın aynısıyla devam ediyoruz . Çok iyi bir ekibimiz var , bizi ayakta tutan en önemli şey bu . Seyirciden bunun geri dönüşümünü çok rahat alabiliyoruz , inanılmaz bir ' Firar ' fenomenliği var .

D. B. : Çok iyi bir kadromuz ve senaristimiz ( Ozan Yurdakul ) var . 'Firar' ne bir töre , ne de aldatma dizisi . İçinde birçok farklı hikayeyi barındırıyor . Hayat kadar gerçek . Hayatımıza nasıl sürekli yeni insanlar girip , yönünü değiştirirse, 'Firar' a da katılan yeni karakterler herkesin hayatını değiştirebilir .

DAYAK YEMEK SEVİŞMEKTEN DAHA ZOR


Dizideki sevişme sahnelerinde doğaçlama mı oynuyorsunuz ?

Evet . Bir oyuncu olarak ha sevişmişim , ha dayak yemişim . . . Bence dayak yemek sevişmekten daha zor . Üç bölümde 10 sevişme sahnesi çektim. Gönül' ün o halini anlatmak için gerekli sahnelerdi, zorlanmadım.

Tiyatro...

Bir oyuncun hayali dizide oynamak olamaz . Yeni yönetmenlerle çalışmak istiyorum , sinema filmlerinde oynamak istiyorum . . . Tiyatroya devam edeceğim , bunun için de bir adım attık . Tünel ' de Doda Sanat isminde atölyelerin , okuma gruplarının olacağı ve edebiyat gecelerinin yapılacağı bir yer açıyoruz .

Monica Bellucci, ' Gergedan ' ın Son Şiiri 'nde başrolde . İki sinema filmiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorsunuz . . .


Evet . Birincisi ; Bahman Ghobadi' nin yazıp yönettiği ' Gergedan ' ın Son Şiiri ' . Ben orada ülkenin en önemli şairlerinden Behrouz Vossoughi ' nin gençliğini oynuyorum . Film iki etaptan oluşuyor . Arada 30 yıllık bir geçiş var . Uzun yıllar hapishanede kalıp çıktıktan sonra , çocuklarının ve karısının peşinde düşen bir adamın hikayesi diyebiliriz kısaca . İkincisi , Filiz gezmen ' in yazıp yönettiği ' Yabancı ' . Onun ; ekimleri tamamlandı . Nisanda İstanbul Film Festivali' nde gösterilecek . Sezin Akbaşoğlulları ' yla başrolü oynadım . Bence Türk sineması adına iyi bir film oldu . Merakla ikisini de bekliyorum .

'Gergedan' ın Son Şiiri' nin sevişme sahneleriyle gündeme gelmesi sizi rahatsız etti mi?


Tabii yer yer rahatsız olduğum anlar oldu . Çünkü filmle ilgili , Bahman' la ilgili sorular sorarlar diye bekliyordum . Belki de doğal olarak en çok sorulan soru sevişme sahnesiyle ilgiliydi . Evet , öyle bir sahne çektik . Ben de izlemedim , merakla bekliyorum.

Monica Belluci ' yle oynamak nasıl bir duygu? Heyecanlandınız mı?

Monica Belluci çocukluğumdan beri takip ettiğim , çok yetenekli ve çok güzel bulduğum bir kadın . Karşılıklı oynamak benim için hayaldi . Heyecanlanırım sanıyordum ama o kadar çok heyecanlanmadım . Çünkü oynadığım adamın karakterine büründüğüm andan itibaren onu sevgilim olarak gördüm . Çok sıcak ve mütevazı bir kadın . Beni bu anlamda cok rahatlattı .

Milliyet Cadde