İbrahim'i Ayhan Işık'a benzetiyorum

İbrahim'i Ayhan Işık'a benzetiyorum
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
İbrahim'i Ayhan Işık'a benzetiyorum

'İffet'in Feride'si Asu Maralman, oğlunu canlandıran İbrahim Çelikkol'u Ayhan Işık'a benzetiyor. Maralman, Çelikkol için ' geleceği çok parlak, insani yönü çok kuvvetli yorumunu yapıyor.

Türk pop müziğin ünlü ismi Asu Maralman, bu sezon Star TV'nin en çok izlenen dizisi "İffet'te Feride karakterine hayat veriyor. Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği dizide oynamaktan çok mutlu olduğunu belirten Maralman, hayatının mucizelerle dolu olduğunu anlattı.

'İffet' dizisini neden kabul ettiniz? Sizi diziye çeken ne oldu?

- Teklif ajansım Tümay Özokur tarafından geldi ve kabul ettim. En önemlisi Faruk Teber gibi kıymetli bir yönetmenle çalışmak isteği, güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla bana cazip geldi.

Canlandırdığınız Feride'yi nasıl anlatırsınız?

- Feride dizide Cemil'in yani İbrahim Çelikkol'un annesi... Oğlunu çok seven, hatalarını hoş gören ve yaşamak için maddi manevi ona muhtaç cahil ve saf bir kadın.

Dizi setinde en iyi kiminle anlaşıyorsunuz, kimi seviyorsunuz?

- Dizide anlaşamadığım biri yok. Neticede dizinin en yaşlı ferdiyim. Hoşgörülü ve sevecen bir karakterim var. Zaman zaman hepsine ablalık ve annelik yapıyorum. Tabii ki, oğlum İbrahim Çelikol'la çok iyi anlaşıyoruz. Bana her konuda yardımcı oluyor. Çok iyi huylu, sevecen ve çalışkan bir çocuk.

İbrahim Çelikkol ve Deniz Çakır'ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?

- Deniz Çakır müthiş bir oyuncu... Gözlerini harika kullanıyor, vücut dilini çok iyi yansıtıyor. Tek bir replik olsa bile rolünü yaşıyor. İbrahim Çelikkol'a gelince; biliyorsunuz ben pop müziğinin kilometre taşlarından biriyim. Bu benim ikinci dizim, zorlandığım anlarda İbrahim'i hep baş ucumda bana yardımcı olurken buluyorum. Harika bir partner... Bence geleceği çok parlak ve insani yönü çok kuvvetli bir oyuncu. Benim favorim olan Ayhan Işık'a onu çok benzetiyorum.

Çekimler nasıl geçiyor, dizinin başarısını neye bağlıyorsunuz?

- Çekimler çok huzurlu ve sohbetli bir ortamda geçiyor. Arada sırada şarkılar türküler söy lüyorum. Gençlerle çalışmak çok güzel bir duygu... Sette hep bir enerji yumağı var. Dizinin başarısını sağlam bir senaryo, harika bir teknik grup, iyi yapılmış bir cast, olağanüstü yönetmenler ve oyuncularına bağlıyorum.

Suat Ünal - Milliyet