İstanbullu Gelin, “Veda” özel yayını ile izleyicisine teşekkür etti

Star’da, her Cuma ekrana gelen ve hikayesi, oyunculukları ile izleyenleri derinden etkileyen “İstanbullu Gelin” 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranların unutulmazları arasındaki yerini şimdiden aldı.
Giriş Tarihi : 01.06.2019 - 00:46
Güncelleme Tarihi : 01.06.2019 - 00:46
İstanbullu Gelin, “Veda” özel yayını ile izleyicisine teşekkür etti

Star’da, her Cuma ekrana gelen ve hikayesi, oyunculukları ile izleyenleri derinden etkileyen “İstanbullu Gelin” 31 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan  final bölümüyle ekranların unutulmazları arasındaki yerini şimdiden aldı.

Üç sezon boyunca zirvedeki yerini koruyan, sıcak, samimi senaryosu ile izleyiciyi içine alan dizinin oyuncuları final bölümünün hemen ardından, 87 bölüm boyunca kendilerini yalnız bırakmayan takipçilerine “Veda” özel yayını ile teşekkür etti.

Boran Konağı’nda yapılan “İstanbullu Gelin Veda” özel çekiminde  dizinin  senaristi, yönetmeni, oyuncu kadrosu, tv eleştirmenleri dizinin üç sezon boyunca gösterdiği başarı hikayesini, karakterlerin yolculuğunu anlattı. Duygusal anların yaşandığı çekimlerde tüm ekip bir araya gelerek, izleyicisine son kez ekip pozu vererek veda etti. 

VEDA ÖZEL YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!