'Kazara Aşk'ta Çifte Düğün

Star’ın yeni dizisi ‘Kazara Aşk’, yeni bölümüyle gülmekten kırıp geçirecek.
Giriş Tarihi : 06.07.2021 - 12:44
Güncelleme Tarihi : 06.07.2021 - 12:44
'Kazara Aşk'ta Çifte Düğün

Star’ın yeni dizisi ‘Kazara Aşk’, yeni bölümüyle gülmekten kırıp geçirecek. Civan ve Okan’ın birlikte organize edilen düğün törenlerinde, hem eğlenceli hem de heyecanlı olaylar yaşanacak.

Yapımına Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun imza attığı ‘Kazara Aşk’ın yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde; Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyor. 

KAHKAHA DOLU BİR BÖLÜM

‘Kazara Aşk’ın Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümü, seyirciye keyif dolu anlar yaşatacak. Civan ve Şimal bir yanda, Okan ve Vildan ise diğer yanda… İki kardeşin birlikte organize edilen düğünleri, seyirciyi kahkahaya boğacak. Şimal ve Civan; söyledikleri yalanın ortaya çıkmasına ramak kala, ailelerinden gizledikleri gerçekler ortaya çıkmadan  düğünü atlatabilecek mi? Gaziantep’li ve Artvin’li dünürler, düğünde karşı karşıya gelecek mi? Civan’ın Nazlı ile yaptığı ‘kazara evlilik’, ortaya çıkacak mı? Düğünün davetsiz misafirleri, geceye nasıl damga vuracak? Düğün töreninde yaşanacak olaylar, kahkaha dolu bir gece yaşatacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ın başrolünde,  Ümit Kantarcılar ve  Sude Zülal Güler yer alırken, başarılı oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor.   

‘Kazara Aşk’, yeni bölümüyle 8 Temmuz Perşembe, saat 20.00’de Star’da…