Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem'in Çekişmesi Diziye Damga Vuracak

‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.
Giriş Tarihi : 29.04.2021 - 10:57
Güncelleme Tarihi : 29.04.2021 - 10:57
Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem'in Çekişmesi Diziye Damga Vuracak

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem’in konuk olduğu yeni bölüm tanıtımında; beraber tiyatro sahnesini paylaşan ikilinin tutuştuğu büyük kavga, menajerleri Kıraç ve Dicle’ye de yansıyor. Dizinin bir diğer konuğu ise; “Hababam Sınıfı” serisindeki “Bacaksız” karakteriyle özdeşleşen Tuncay Akça oluyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Arzu, uğruna hem kendisinin hem de Çınar’ın başını belaya soktuğu projeye seçilmesi sonucu ilk kez sete çıkarken Çınar, uçarı bir karaktere sahip Arzu’ya set adabını öğretmek için kolları sıvıyor. Peride, Yeşilçam’da çocuk oyuncu olarak hafızalara kazanan eski oyuncusu Cüneyt’e bir reklam filmi ayarlamanın mutluluğunu yaşarken, yıllar sonra hatırlanmanın heyecanını yaşayan Cüneyt’in göz ardı ettiği sağlık durumu ise Peride’yi oldukça endişelendiriyor. 

Sevilen dizi bu haftaki bölümünde başarılı oyuncular Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem’i ağırlıyor. Aynı tiyatro oyununda yer alan ikilinin yaşadığı büyük anlaşmazlık menajerleri Kıraç ve Dicle’yi de karşı karşıya getiriyor. Burcu Altın Deprem’in kendisini sahneden ittiğini iddia eden Bala Atabek, öfkeyle Kıraç’ı yanına çağırırken büyük bir suçlamayla karşı karşıya kalan Burcu Altın Deprem ise Dicle’ye haber veriyor. Hangisinin doğru söylediği merak uyandırırken, bu durum Kıraç ve Dicle’yi bir kez daha zorlu bir çekişmeye sokuyor. İkili arasında sinirlerin gerildiği tanıtımda Kıraç, öfkeyle Dicle’nin ajanstan kovulmaması için bir yandan Ceyda’yı tuttuğunu, bir yandan da Barış’ı İrem’le oynamaya ikna ettiğini söylüyor. Dicle ise gözyaşlarına boğuluyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/36-bolum-fragman

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle her pazar saat 20.00’de Star’da!