Dicle ve Beren Bir Kez Daha Karşı Karşıya

Peride, Dicle ve Barış’ın fotoğrafını basına sızdıran kişinin Beren olduğunu bütün ajansa açıkladı.
Giriş Tarihi : 18.03.2021 - 10:27
Güncelleme Tarihi : 18.03.2021 - 10:27
Dicle ve Beren Bir Kez Daha Karşı Karşıya

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 30. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Peride, Dicle ve Barış’ın fotoğrafını basına sızdıran kişinin Beren olduğunu bütün ajansa açıklarken, Kıraç ise Beren’in bu kadar ileri gidebileceğine inanmıyor. Dicle’de Kıraç’ın bu tavrına isyan ediyor. 

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’, heyecanlı bir bölümle daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 30. bölümüne ait  tanıtımında; Beren’in Dicle ve Barış’ın ilişkisini ifşa etmek için yaptıkları ortaya çıkarken, Kıraç duyduklarına inanmakta güçlük çekiyor. Bu durum Dicle’yi öfkelendirirken, genç kadının babasına isyan ettiği anlar dikkat çekiyor. Duyduklarıyla deliye dönen Kıraç, Beren’den hesap sorarken ikili büyük bir tartışma yaşıyor. Yaşanan bu olaylar Dicle ve Beren’i bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Dicle geçtiği bu zor dönemde Barış’ın yanında olmasını isterken, Barış’ın bunalımdan çıkıp sevgilisine destek olup olamayacağı ise gizemini koruyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/30-bolum-2-fragman

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star’da!