Herkesi Ekran Başına Kilitledi

Menajerimi Ara’, izleyenleri ekran başına kilitledi
Giriş Tarihi : 08.02.2021 - 10:48
Güncelleme Tarihi : 08.02.2021 - 10:48
Herkesi Ekran Başına Kilitledi

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, pazar akşamı yayınlanan 24. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. AB kategorisinde en çok izlenen dizi olan ‘Menajerimi Ara’, yeni bölüm ön izleme sahnesi ile de merak uyandırdı.

Star’ın Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 24. bölümüyle; AB’de 5,46 izlenme oranı, 12,64 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu.

Barış, geçmişte babasına söyledikleri yüzünden pişmanlık duyarken Dicle’nin kafası Kıraç’ın ona soyadını vermek istemesiyle karıştı. Feris ise hamile olduğunu Serkan’a söylemek üzereyken Serkan’ın evli olduğunu öğrendi. Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölümün ön izleme sahnesinde Feris’in söyledikleri, hamileliği konusunda ne yapacağına dair büyük merak uyandırdı. Serkan, Feris’i evliliğinin kağıt üzerinde olduğuna ikna etmeye çalışırken Feris yaşadığı hayal kırıklığını anlatarak Serkan’a ondan vazgeçtiğini söylüyor. 

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Yeni bölüm ön izleme için;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/ekstralar/25-bolum-on-izleme

‘Menajerimi Ara’ her Pazar saat 20.00’de, Star’da…