İrem ve Barış'ın Geçmişleri Ortaya Çıkıyor

İrem ve Barış’ın eski sevgili olma ihtimali, Dicle’nin kafasını karıştırıyor.
Giriş Tarihi : 07.05.2021 - 09:15
Güncelleme Tarihi : 07.05.2021 - 09:15
İrem ve Barış'ın Geçmişleri Ortaya Çıkıyor

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 37. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Gülin ve Meral, İrem ve Barış’ın eski sevgili olduğunu Emrah’tan öğrenirken, Tuğrul da bu konuşmaya kulak misafiri oluyor. 

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 37. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; İrem ve Barış’ın eski sevgili olma ihtimali, Dicle’nin kafasını karıştırıyor. Barış ise içten içe geçmişini Dicle’den saklamanın vicdan azabını çekerken ondan bir şey gizlemenin ona yalan söylemekle bir olup olmadığının ikilemini içinde yaşıyor. Öte yandan, İrem’in Barış’a dair umutları son bulmazken, Barış’a onun için savaşmak istediğini söylüyor. Ancak Barış’ın tepkisi bir kez daha sert oluyor. Gülin ve Meral, Emrah’la konuşurken Barış ve İrem’in geçmişlerini öğreniyorlar. Bu sırada gizlice onları dinleyen Tuğrul ise bu bomba haberi Ceyda’yla paylaşmak için bir saniye bile beklemiyor. Bu haberi Dicle’nin kendilerinden duyması gerektiğine inanan Emrah, Gülin ve Meral soluğu büyük bir telaşla Dicle’nin odasında alırken bu büyük haberin ajanstaki etkilerinin ne olacağı gizemini koruyor.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. 

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/37-bolum-fragman

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle her pazar saat 20.00’de Star’da!