'Menajerimi Ara' En Çok İzlenen Dizi Oldu

Menajerimi Ara; tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu.
Giriş Tarihi : 02.09.2020 - 10:36
Güncelleme Tarihi : 02.09.2020 - 10:36
'Menajerimi Ara' En Çok İzlenen Dizi Oldu

Star’ın Ay Yapım imzalı yeni dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 2. bölümüyle; TOTAL’de 4,90 izlenme oranı, 15,00 izlenme payı, AB’de 6,31 izlenme oranı, 18,08 izlenme payı ve 20+ABC1’de ise 5,77 izlenme oranı ve 16,93 izlenme payı ile 100 program arasında en çok izlenen ‘dizi’ oldu.

 

2. Bölüm Konusu;

 

Ego Ajans, Nadir’in ölüm haberi ile yıkılır… Menajerlerimiz patronları ve yakın arkadaşları Nadir’in yasını tutamadan ciddi bir sorunla yüzleşmek zorunda kalırlar; Ajansın geleceği ne olacak? Ajansın ve Dicle’nin kaderi şimdi Nadir’in tek mirasçısı Ceylan’ın iki dudağının arasındadır. Bu sırada Barış ve Beren’in rol aldığı sette bir kriz çıkar. Beren ve Barış kavga etmiştir ve Barış sete çıkmayı reddetmektedir. Ne yazık ki Beren ve Barış’ın arasını düzeltme işi Dicle’ye kalır.

 

SOSYAL MEDYADA BİNLERCE YORUM ALDI

 

Öte yandan, ‘Menajerimi Ara’, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasındaydı.  Dizi hesaplarından paylaşılan ‘#babamarağmen’ etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. Dizinin nabzını saniye saniye tutan seyirci, yaptığı yorumlarla #babamarağmen etiketini zirveye taşıdı.

 

Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

Yeni bölüm tanıtımı için;

 https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/3-bolum-fragman

 

Menajerimi Ara her salı, Star’da

(TİAK A.Ş.TV İZLEYİCİ ÖLÇÜM PANELİ VERİLERİ – ARAŞTIRMA KÜNYESİ: HTTP://TIAK.COM.TR/TABLOLAR)