Menajerimi Ara, Seyircisini Ekran Başına Kilitledi

Yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı
Giriş Tarihi : 29.03.2021 - 11:09
Güncelleme Tarihi : 29.03.2021 - 11:09
Menajerimi Ara, Seyircisini Ekran Başına Kilitledi

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, dün akşam yayınlanan 31. bölümüyle seyircisini ekran başına kilitledi. Usta oyuncu Aydan Şener ve sevilen şarkıcı Serdar Ortaç’ın yer aldığı bölüm, izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Final sahnesinde; Ceyda’nın Kıraç’a yaptığı teklif akıllarda soru işaretleri yarattı. 

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın Aydan Şener ve Serdar Ortaç’ın konuk olduğu 31. bölüm, dün akşam seyircisini ekran başına kilitledi. Aydan Şener’in anlaştığı projeden vazgeçmemesi için yine elbirliğiyle Ego Ajans’ta türlü türlü oyunlar oynandı. Ajansta ondan habersiz hareket edilmesinden rahatsız olan Ceyda, bunu yapanlardan birinin de Dicle olduğunu öne sürerek rahatsızlığından Feris’e bahsetti. Feris ise Dicle’yi savundu. Öte yandan, Serdar Ortaç’ın yeni şarkıları için ilham bulamaması onu ve Çınar’ı yeni bir serüvenin içine sürükledi. İkilinin, Serdar Ortaç’ın eski evini ziyaret ettiği anlar ise izleyenlere komik dakikalar yaşattı. 

Final sahnesinde; Ceyda’nın Kıraç’a Serkan’ı bitirmek için yardım etmeyi teklif etmesi ise izleyenleri şaşırttı. Yayınlanan yeni bölümden ön izleme sahnesinde ise; Kıraç’ın, Ceyda’nın teklifini kabul etmesi dikkat çekerken, Ceyda’nın planının detayları gizemini koruyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/32-bolum-on-izleme

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star’da!