'Menajerimi Ara'da Aşk, Öfke ve Hayal Kırıklığı Bir Arada

‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı
Giriş Tarihi : 30.04.2021 - 22:04
Güncelleme Tarihi : 30.04.2021 - 22:04
'Menajerimi Ara'da Aşk, Öfke ve Hayal Kırıklığı Bir Arada

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; İrem, Barış’ın adını vermeden Dicle’ye eski sevgilisiyle tekrar buluşmasını anlatırken, Dicle ise her şeyden bihaber İrem’in geçmiş ilişkisiyle ilgili olumlu yorumlar yapıyor. Günlerdir maceradan maceraya koşan Çınar ve Arzu’nun yakınlaşması dikkat çekerken, Kıraç ise bir kez daha Ceyda’nın kapısını çalıyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 36. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Dicle ve İrem çıktıkları yemekte, İrem’in eski ilişkisinden sohbet ederken, Dicle ise İrem’in bahsettiği kişinin Barış olduğundan habersiz ilişkileri hakkında güzel temennilerde bulunuyor. Öte yandan, Barış ve İrem arasındaki gerginlik her geçen gün artıyor. Bu duruma tepki gösteren İrem’in Barış’ın ağzından Dicle’ye karşı olan hislerini duyması, ona büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Dicle’nin yerde bulduğu mektup sonucu gözyaşlarına boğulması ise akıllara “Dicle, Barış ve İrem’in geçmişteki ilişkisini öğreniyor mu?” sorusunu getiriyor. 

Bununla beraber, günlerdir beraber vakit geçiren ve birçok badire atlatan Çınar ve Arzu’nun arasında romantik bir yakınlaşma gerçekleşiyor. Gündüzleri ajansta birçok kez Ceyda’yla karşı karşıya gelen Kıraç ise mesai sonrası bir kez daha Ceyda’nın kapısını çalıyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/36-bolum-2-fragman

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle her pazar saat 20.00’de Star’da!