Menajerimi Ara'da İki Dev İsim Karşı Karşıya!

İki Usta İsmin Düeti Çok Konuşulacak!
Giriş Tarihi : 31.08.2020 - 13:46
Güncelleme Tarihi : 31.08.2020 - 13:46
Menajerimi Ara'da İki Dev İsim Karşı Karşıya!

Star’da yayınlanmaya başlayan yeni dizi ‘Menajerimi Ara’, unutulmayacak bir buluşmaya imza atıyor. Sanat dünyasının iki önemli ismi Nükhet Duru ve Nebahat Çehre ilk defa bir dizide bir araya gelerek düet yaptı. İki dev isim, senaryo gereği dizideki menajerlere kök söktürürken, ekran başındakileri hem güldürecek hem de muhteşem düetleriyle büyüleyecek.

 

Star’da yayınlanan ‘Menajerimi Ara’ sanat dünyasının iki dev ismi Nükhet Duru ve Nebahat Çehre’yi bir araya getiriyor. Dizi senaryo gereği; Çekimlerine üç hafta kala başrolünde olacağı projeyi reddeden Nebahat Çehre, dizideki menajeri Feris’i (Canan Ergüder) çok zor bir durumda bırakır. Aynı projeye Nükhet Duru’nun önerilmesi ikili arasında geçmişte kalan defterleri açacaktır.

 

Yıllardır görüşmeyen, birbirine rakip iki oyuncuyu canlandıran Nükhet Duru ve Nebahat Çehre’nin karşı karşıya geldiği anlar çok konuşulacak. Düet yaptıkları sahne ise uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

 

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu başrolünde yer aldığı ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.


‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle salı akşamı saat 20.00’de Star’da!