Menajerimi Ara'da Murat Dalkılıç'ın Ayağına Gelen Büyük Fırsat!

Murat Dalkılıç Menajerimi Ara'ya konuk olacak
Giriş Tarihi : 03.12.2020 - 11:23
Güncelleme Tarihi : 03.12.2020 - 11:23
Menajerimi Ara'da Murat Dalkılıç'ın Ayağına Gelen Büyük Fırsat!

Star’ın beğeniyle izlenen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün konuğu Murat Dalkılıç oldu. Hem müzik hem de oyunculuk kariyeriyle dikkat çeken ünlü isim, ‘Menajerimi Ara’da kariyeri adına büyük önem taşıyan bir proje için kollarını sıvayacak.

Her bölüm menajerlerin ve oyuncuların alışık olmadığımız dünyalarına konuk olduğumuz ‘Menajerimi Ara’nın pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümüne, Murat Dalkılıç konuk oluyor. Müzik kariyeri için yaptıklarının ardından oyunculuğu ile de ön plana çıkmak isteyen Dalkılıç’a menajeri Kıraç tarafından reddedilemeyecek bir fırsat sunuluyor. Dünyaca ünlü Fransız bir yönetmenle çalışmak için, Kıraç’ın yaptığı planla Türkiye’deki star kimliğini gizlemeye çalışan Dalkılıç’ın bu film projesinde yer almak için vereceği büyük çaba izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. 

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

‘Menajerimi Ara’, pazar günü saat 20.00’de Star’da!