'Menajerimi Ara'da romantizm rüzgarları

Yeni bölümüne Bora Akkaş ve Chaby konuk oldu
Giriş Tarihi : 25.12.2020 - 12:42
Güncelleme Tarihi : 25.12.2020 - 12:42
'Menajerimi Ara'da romantizm rüzgarları

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 18. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne Bora Akkaş ve Chaby konuk olurken, tanıtıma Dicle ve Barış’ın romantik anları damga vurdu.

Menajerlerin penceresinden, ünlülerin hayatlarının ve sektörün arka planının izleyiciyle buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ dizisinin 18. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Bora Akkaş ve Chaby’nin konuk olduğu bölümde, Ego Ajans’ta her şeye rağmen yılbaşı heyecanı yaşanıyor. Dicle ve Emrah ajansı süslerken, bütün ekip yılbaşı partisinde bir araya geliyor. Dicle aldığı reklam teklifine çok şaşırmışken, onu asıl Barış’ın terasta yapacağı hamle şoka sokuyor. Dinamizmini hiç kaybetmeyen dizinin konuk oyuncuları; Bora Akkaş’ın ehliyet almak için sarf ettiği büyük çaba ve Chaby’nin hikayesi de seyircide tebessüm yaratmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle büyük beğeni toplayacak. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

Tanıtım için;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/18-bolum-fragman 

‘Menajerimi Ara’, her Pazar saat 20.00’de Star’da!