Menajerimi Ara'da Serdar Ortaç İlham Krizi Yaşıyor!

Serdar Ortaç, ilham bulabilmek için menajeri Çınar ile beraber eski evini ziyaret ediyor.
Giriş Tarihi : 26.03.2021 - 09:28
Güncelleme Tarihi : 26.03.2021 - 09:28
Menajerimi Ara'da Serdar Ortaç İlham Krizi Yaşıyor!

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 31. bölümünden yeni bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede; Serdar Ortaç, ilham bulabilmek için menajeri Çınar ile beraber eski evini ziyaret ediyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 31.bölümünden yeni bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüne ait  ön izlemede; yeni şarkıları için ilham arayan Serdar Ortaç, Çınar’la beraber eski evini ziyaret ederken şarkılarını yazdığı odasının kilere dönüştüğünü görüyor. İkilinin büyük bir umutla gerçekleştirdikleri ev ziyaretinde karşı karşıya kaldıkları manzara, izleyenlere komik dakikalar yaşatacak.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/ekstralar/31-bolum-2-on-izleme

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star’da!