Menajerimi Ara'dan "Temizken Güzel" Projesine Tam Destek

"Temizken Güzel"
Giriş Tarihi : 15.10.2020 - 13:49
Güncelleme Tarihi : 15.10.2020 - 13:49
Menajerimi Ara'dan "Temizken Güzel" Projesine Tam Destek

Ünlülerin bilinmeyen dünyasına her hafta izleyicileri konuk eden ‘Menajerimi Ara’, "Temizken Güzel" projesine destek vererek büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Dizinin son bölümüne konuk olarak katılan ünlü oyuncu Hazal Kaya, temizliğin insanlar üzerindeki pozitif etkisine de vurgu yaparak projenin daha çok kişiye ulaşmasını sağladı.

 

"Temizken Güzel” isimli sosyal sorumluluk projesine ‘Menajerimi Ara’ dizisi, konuk oyuncu olarak katılan Hazal Kaya ile tam destek verdi. Senaryo gereği menajeri Kıraç (Barış Falay) aracılığıyla kendisine teklif edilen sosyal sorumluluk projesini tereddüt etmeden kabul eden Hazal Kaya, içinde bulunduğumuz şehri güzelleştirmenin herkesi daha iyi ve mutlu kılacağına vurgu yaptı.

 

TANITIM KONUŞMASINI ‘HAZAL KAYA’ YAPTI

 

 

Senaryo gereği projeyi tanıtmak için menajeri Kıraç ile ‘Kadıköy Parkı’na giden Hazal Kaya, basın toplantısında konuşarak projeyi tanıttı. Hazal Kaya yaptığı konuşmada; “Şehirlerimiz de evlerimiz gibi temiz olsun diye şu anda içinde bulunduğumuz Kadıköy Parkı dahil İstanbul boğazına tam 20 tane çöp kapar yerleştirildi.  Bu Çöp Kaparlar; deniz yüzeyindeki atıkları toplayarak geri dönüştürülmesini sağlıyor. Daha temiz şehirler, daha temiz denizler için adımlar atacağıma ben söz verdim. Size de söz vermeyi davet ediyorum. Her ‘yüz bin’ sözle, bir ‘Çöp Kapar’ daha denizlerle buluşacak. Bu proje için emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.