'Menajerimi Ara'nın 28. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı!

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 28. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
Giriş Tarihi : 04.03.2021 - 11:31
Güncelleme Tarihi : 04.03.2021 - 11:31
'Menajerimi Ara'nın 28. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı!

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 28. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Dicle’nin Barış’ı tüm yaşananların ardından kariyerine odaklanması için ikna edip film görüşmesine götürdüğü sırada ikiliyi tatsız bir sürpriz karşılarken, konuk oyuncu olarak ise Şenay Gürler ve İbrahim Kutluay yer alıyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’, heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin bu hafta yayınlanacak 28. bölümüne ait  tanıtımında; Dicle, Barış ve Ömer cephesindeki gerilimler hız kesmeden devam ederken, Kıraç ise Dicle’ye olan güvenini dile getiriyor. Serkan, Feris’e yaklaşabilmek için Çınar’dan yardım isteyerek Feris’in doktor kontrolüne gidiyor. Ajansın karşı karşıya kaldığı tazminat davasından kurtulmak için iş birliği yapan Ego ekibinin bulduğu çözüm ise izleyenleri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/28-bolum-fragman

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star’da!