'Menajerimi Ara'nın 38. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı!

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ilk kez beraber kamera karşısına geçerek ‘Menajerimi Ara’ya konuk oluyor.
Giriş Tarihi : 21.05.2021 - 10:07
Güncelleme Tarihi : 21.05.2021 - 10:07
'Menajerimi Ara'nın 38. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı!

‘MENAJERİMİ ARA’NIN YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI

AYÇA AYŞİN TURAN VE ALP NAVRUZ ‘MENAJERİMİ ARA’DA!

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 38. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ilk kez beraber kamera karşısına geçerek ‘Menajerimi Ara’ya konuk oluyor. Aynı zamanda, dizinin yeni bölüm konukları ise Beyti Engin ve Erdem Akakçe oluyor.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 38. bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda; Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmeni Ego Ajans’a görüşmeye geliyor. Dizinin başrolü için düşünülen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, menajerleri Kıraç ve Çınar tarafından uzun uğraşlar sonucu projeye ikna edilmeye çalışılıyor. Turan ve Navruz’un hem ‘Menajerimi Ara’da hem de gerçek hayatta Star ekranlarında başlayacak olan ‘Ada Masalı’ dizisi için bir araya gelmeleri izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakacak. 

Bununla beraber, ‘La Casa de Papel’ projesi için Alper’in peşini bırakmayan Dicle, Alper’le görüşerek onu Ego Ajans’ın oyuncusu olarak projeye ikna etmek için elinden geleni yapıyor. Tuğrul’dan Dicle’nin ondan habersiz Alper’le görüştüğünü öğrenen Ceyda ise deliye dönüyor. Ceyda’nın Dicle’nin bu hamlesine karşı nasıl bir tavır alacağı merak uyandırırken, dizinin yeni bölümü izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. 

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/fragmanlar/38-bolum-2-fragman

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle Pazar günü saat 20.00’de Star’da!