‘Menajerimi Ara’nın 40. Bölümünden Ön İzleme Sahnesi Yayınlandı.

Yayınlanan ön izlemede; Dicle ve Barış’ın arasında geçen gergin konuşma kafaları karıştırdı
Giriş Tarihi : 31.05.2021 - 11:27
Güncelleme Tarihi : 31.05.2021 - 11:27
‘Menajerimi Ara’nın 40. Bölümünden Ön İzleme Sahnesi Yayınlandı.

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın 40. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede; Dicle ve Barış’ın arasında geçen gergin konuşma kafaları karıştırırken, iki tarafın da yaşadığı büyük hayal kırıklığı gözlerden kaçmadı.

Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı ‘Menajerimi Ara’nın 40. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede; Dicle ve Barış’ın yaptığı konuşma ise kafaları karıştırdı. Set ekibine söylediği bir yalanın ardından Barış, Dicle’nin diğer oyuncularına yaptığı gibi kendisinin arkasında durmadığını iddia etti. Bunun üzerine, Dicle’nin Barış’a yönelttiği teklif, akıllara “Dicle ve Barış’ın ilişkisi sona mı eriyor?” sorularını getirdi

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. 

Tanıtım Linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/ekstralar/40-bolum-on-izleme

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle pazar günü saat 20.00’de Star’da!