Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Yeni Gününde İzleyiciyle Buluşacak
Giriş Tarihi : 14.10.2020 - 12:24
Güncelleme Tarihi : 14.10.2020 - 12:24
Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Ünlülerin bilinmeyen dünyasına her hafta izleyicileri konuk eden ‘Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan ve sosyal medyada çok konuşulan 8. bölümüne Burçin Terzioğlu damga vurdu. Terzioğlu’nun kadınların sesi olduğu ve etkileyici konuşmasıyla herkesin kalbine dokunduğu sahne, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

 

NEFESLER TUTULACAK

 

Yayınlandığı günden beri büyük ses getiren ve her bölüm diziye katılan konuk oyuncularla adından söz ettiren ‘Menajerimi Ara’, artık Pazar günleri izleyicisiyle buluşacak. Dün akşam yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Dicle’nin Kıraç’ın kızı olduğunu öğrenen Beren gözyaşları içinde gerçekleri Barış’a anlatıyor. Beren’in bir sonraki hamlesinin ne olacağı merak konusuyken, Ego Ajans’taki endişeli bakışlar nefeslerin tutulacağı bir bölümün sinyallerini verdi.

 

Oyuncu kadrosunda; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

 

9. bölüm tanıtımı için;

 

https://www.startv.com.tr/dizi/menajerimi-ara/ekstralar/9-bolum-on-izleme

 

‘Menajerimi Ara’, yeni bölümüyle her pazar saat 20.00’de Star’da!