Behzat’ın teklifi sosyal medyayı salladı!

Behzat’ın teklifi sosyal medyayı salladı!
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Behzat’ın teklifi sosyal medyayı salladı!

'Evlensen ya benle!'

Star’da Pazar geceleri ekrana gelen, fenomen dizi Behzat Ç.’de   Behzat Ç.'nin kendi üslubuyla yaptığı evlilik teklifi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dün akşam Behzat Ç'yi izleyenler Türk TV tarihinin en ilginç evlenme teklifine şahit oldu.
Savcı Esra ile ilişkilerinde sorun yaşayan Cinayet Büro Amiri Behzat Ç., geçen haftaki bölümde Şule'nin kendi kızı olduğunu Savcı Esra'ya söylemişti. Hayranlarının merakla beklediği bu haftaki bölümde Behzat Ç. bir adım daha attı ve Savcı Esra'ya evlenme teklif etti. Behzat’ın “Evlensen ya benle” sözü üzerine dizinin takipçileri sosyal medyada birçok yorumda bulundular. 

VİDEOYU BURDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!



Sosyal medyada yer alan bazı yorumlar...

 “Gelmis gecmis en romantik evlilik teklifi/kabul etme sahnesine sahip dizidir an itibariyle.”
“Olabilecek en güzel evlenme teklifiydi sanırım. aklımı aldı gece gece.
o evet biraz düşünülerek söylenseydi hiçbir anlamı olmuycaktı ayrıca, nasıl ayrıntılardır bunlar!”

“Behzat Ç.'nin hep yapmak isteyip, yapamayacağım şekilde, yine hayatım da olmasını istediğim ama olamayacak kadına evlenme teklif ettiği dizi”
“Bir gün evlenme teklifi alırsam Behzat'ın yaptığı gibi olsun lütfen.”

“Behzat Ç 'den en romantik evlenme teklifi "evlensene benle  :)”
Evlenme teklifinden sözcüklerin değil doğallığın ve içtenliğin önemli olduğunu gösterdi amirim. helal olsun ne diyim. allaşkına cevap verin öyle paraşütle atlayıp paraşüte "will u marry me" yazmak mı yoksa "evlensene benle" mi daha samimidir? biz bu yüzden sevdik amirim seni.”


“Yıllardır savunduğum doğru evlilik teklifinin bileşenlerini, bir en beklenmeyen anda olacak (bkz: sabahın körü), iki doğal olacak (bkz: "evlensene benle") çözebilen behzat amir karakterini barındıran güzelim dizi.”

“Peri masallarıyla büyüyüp, kısa yoldan zengin olmak dışında hayali olmayan günümüz memleket insanına önce sahip olduğu hayatı bütün ağırlığıyla kabul etmeyi, sonra da olanla, olduğu gibi mutlu olma ihtimalinin varlığını gösteren dizi. görebilene.”

“Tarihin en güzel evlenme teklifine sahne olan dizi!”