Sahiden iyi bir iş yapmışız!

Sahiden iyi bir iş yapmışız!
Giriş Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Güncelleme Tarihi : 08.04.2013 - 11:00
Sahiden iyi bir iş yapmışız!

'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin 10. Bölüm senaryosunu yazan Emrah Serbes startv.com.tr'ye konuştu.


10. Bölümde  bu sefer sizin kaleminizden Behzat Ç.'yi ekranda gördük... Neler hissettiniz?

Güzel bir duygu. Bilhassa yazılan sahneleri oyuncuların ve rejinin yorumlayışı, üstüne neler kattıklarını görmem ekibe olan inancımı onla çarptı. Bölümü Erdal Ağbi (Beşikçioğlu) ile beraber seyrettik, final sahnesinden sonra sustuk, bir süre bir şey konuşamadık, o zaman anladım ki sahiden iyi bir iş yapmışız.  

 Gelecek bölümlerde senaryoya tekrar katkı yapacak mısınız?

10 bölümde bir yazacağım, 20 ve 30. bölümlerde. Romanını yazdığım bir karakterin dizisini yazmayı doğru bulmuyordum ama bu işten uzak duramam. Başka bir proje olsa kafam bozulduğunda bırakır giderim ama Behzat Ç. öyle değil. Bu işteki her şey beni bağlıyor.  
 
İzleyicilerden gelen tepkilerde, bu bölümün diğer bölümlerden çok farklı olduğu yönünde yorumlar var. Siz de bu bölümün diğer bölümlerden farklı olduğunu düşünüyor musunuz?

 Bu bölümün en büyük avantajı, yazılan 9 bölüm üstüne yazılması. Sevgili dostum Ercan Mehmet Erdem ilk 9 bölümü bu kadar güzel yazmasaydı bu 10. bölümün de bir anlamı olmazdı. Bugüne kadar beraber çalıştık Ercan’la bundan sonra da beraber çalışmayı sürdüreceğiz.

startv.com.tr