Deniz Yıldızı 1057. Bölüm

Suna bebeğinin adını İpek koymuştur. Mustafa, bebeğin Can'dan olduğunu öğrendikten sonra hain bir plan yapmıştır. Tüm bunlardan habersiz Suna, Mustafa'nın bebeğini kabul ettiğini ve her şeye yeniden başlayacaklarını zannetmektedir. Acaba Mustafa, hain planını gerçekleştirebilecek midir?

Kadriye'nin yalvarmaları ve yalanları işe yaramamış, Ayşe onu bir daha görmek istemediğini söyleyip ve evden kovmuştur. İyice sıkışan Engin, Ayşe'yle baş başa konuşmaya karar verir. Acaba Engin kardeşini eve dönmeye ikna edebilecek midir?

Atakan'dan haberi olmayan Melih ve Banu'nun evine haciz gelmiş, bütün eşyaları ellerinden alınmıştır. Melih bu durumun herkesten gizlenmesini istemiştir.  Can, Banu ve Melih'in mali durumundan habersiz, Esra yüzünden vicdan azabı çekmektedir.  Melih, Can'dan yardım istemeyi düşünen Banu'yu sert bir şekilde uyarır. Ancak Banu kararsızdır. Acaba Banu, Melih'ten gizli Can'dan yardım isteyecek midir?

Yusuf, Ayşe ile evlenmek istemektedir. İkili buluşur. Yusuf,  Ayşe ile olan gelecek planından bahseder. Acaba Ayşe ne cevap verecektir?

Yayın Günü : 4 Eylül PERŞEMBE

Yayın Saati : 19.15