Deniz Yıldızı 1058. Bölüm

Kadriye Ayşe’yi kandırmaya çalışıyor.

Mustafa İpek bebeği, çocuğu olmayan bir aileye verip Suna'dan intikam alacaktır. Durumdan habersiz Suna, bebeğiyle olduğu için çok mutludur. Can'ın ise İpek bebeğin babası olduğundan ve Mustafa'nın hain planından haberi yoktur. 

Banu, Can'dan yardım istememiştir. Yine de Can, Esra yüzünden çektiği vicdan azabıyla, Melih'i ziyaret eder. Eve haciz geldiğini öğrenen Can, elinden ne gelirse yapmak istemektedir. Ancak Melih, Can'ı evden kovar. Buna çok üzülen Banu gider ve Can'dan özür diler. Can da o anda yanında ne kadar para varsa Banu'ya verir, Banu parayı kabul eder. 

Engin, Ayşe'yi eve dönmeye ikna edememiş, tüm hırsını Kadriye'den almıştır. Kadriye bunun üzerine Ayşe ve Pelin'i takip eder. Kadriye, Ayşe'yle konuşmaya ve onu ikna etmeye çalışır.  

Mehveş, Suna anne olunca, Gizem de evlenince Özgür'le evlenmek istediğine emin olmuştur. Mehveş, Özgür'e artık evlenmek istediğini söyler ancak Özgür henüz evlenmek istememektedir. 

Banu, Suna'yı fırsat bulup hala ziyaret etmemiştir. Buna içerleyen gecekondu ahalisi Yusuf'un verdiği haberle sevinir. Yusuf, Ayşe'ye gelecek planlarından bahsetmiş, Ayşe de olumlu karşılaşmıştır. Evlenme hayali kuran Yusuf, Gecekondu ahalisiyle evlilik planı yapmaya başlar. 

Yayın Günü : 5 Eylül CUMA

Yayın Saati : 19.15