Cuma akşamlarının adı: 'İstanbullu Gelin'

Aşıkların barışması ve Esma’nın yıkılan hayalleri!
Giriş Tarihi : 28.10.2017 - 12:17
Güncelleme Tarihi : 28.10.2017 - 12:17
Cuma akşamlarının adı: 'İstanbullu Gelin'

Aşıkların barışması ve Esma’nın yıkılan hayalleri

Faruk ve Süreyya’nın konağa bomba gibi düşen barışmaları ve ardından yaşananlar  İstanbullu Gelin’i zirveye taşıdı.

Zirve değişmedi.

Konağa el ele gelerek Esma Hanım’ın  tüm  planlarını alt üst eden Faruk ve Süreyya’nın beklenmedik barışmaları ve sonrasında  yaşanan heyecan dolu gelişmelerle “İstanbullu Gelin”, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde yine en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 9.58 reyting ve 23.22 izlenme payı;  ve 20+ABC1’de 8.48  reyting ve 19.52 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

60. yaş kutlamasına Faruk’u tek başına beklerken yanında Süreyya’yı gören Esma Hanım’ın verdiği tepki, Begüm’ün suya düşen  hayalleri ve barışmanın konataki etkileri büyük ilgi gördü.

Kendisi ile yüzleşen Esma’nın kimseye haber vermeden İstanbul’a gitmesi, Gariple randevulaşması ve Süreyya ile yaptığı can yakan konuşma bölümün en çok konuşulan gelişmeleri oldu.

Konaktaki yaşamın eskisinden de zor olacağını anlayan Süreyya, Esma Hanım’ın son hamlesi ile şaşkına döner.  Tüm Boranlar Begüm’ün evinde yemekte toplanırken konakta tek başına bırakılan Süreyya’nın buna vereceği tepki şimdiden büyük merak konusu. 

İstanbullu Gelin her Cuma 20.00’da Star’da.