“İstanbullu Gelin” için geri sayım başladı!

Merakla beklenen dizi, 3 Mart Cuma günü Star’da başlıyor!
Giriş Tarihi : 27.02.2017 - 14:45
Güncelleme Tarihi : 27.02.2017 - 14:45
“İstanbullu Gelin” için geri sayım başladı!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği,  yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı Star TV’nin yeni dizisi “İstanbullu Gelin” 3 Mart Cuma akşamı izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Neslihan Yeldan, Dilara Aksüyek, Nergis Çorakçı, Pelinsu Pir, Eren Balkan, Ahmet Sabri Özmener, Muharrem Türkseven, Hakan Altıner, Nilay Erdönmez, Hira Koyuncu ve Fatih Koyuncoğlu’nun  da  yer aldığı “İstanbullu Gelin” in kısaca konusu ise şöyle; Anne ve babasını küçük yaşta kaybeden Süreyya,  konservatuar mezunu çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanan genç kızın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ile sonsuza kadar değişir. Faruk’un mütekbal eşi olarak Bursa’daki aile konağına adımını atan Süreyya, ilk andan itibaren evin tek hakimi Esma Sultan’ın şimşeklerini üzerine çeker. En büyükleri ve gözdesi Faruk başta olmak üzere dört oğlunu da dizinin dibinde isteyen Esma Sultan’a  gelin olmak hiç de kolay değildir. Özellikle de kendi seçmediyse...Genç kız geleneklerine bağlı kayınvalidesinin zamanla kendisine alışacağını düşünse de Esma Sultan’ın Süreyya’yı kabul etmeye hiç de niyeti yoktur. İki kadın arasında gelişen olaylar neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmeti ile ayakta duran konağı temellerinden sarsacak ve bütün aile de bundan nasibini alacaktır.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan “İstanbullu Gelin” sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile  3 Mart Cuma akşamı  Star'da!