İstanbullu Gelin yine zirvede!

İstanbullu Gelin, AB ve 20+ABC1 hedef kitlelerdeki birinciliğini sürdürdü.
Giriş Tarihi : 10.02.2018 - 15:14
Güncelleme Tarihi : 10.02.2018 - 15:14
İstanbullu Gelin yine zirvede!

GECEYE GARİP’İN ESKİ EŞİ SİREN İLE ESMA’NIN SOĞUK SAVAŞI DAMGASINI VURDU

İstanbullu Gelin, AB ve 20+ABC1 hedef kitlelerdeki birinciliğini sürdürdü

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, milyonların sevgilisi “İstanbullu Gelin  bu hafta da çok konuşuldu. Zirveye yerleşen dizide sevgililer günü sürprizi ve telaşı yaşanırken, Osman’ın Burcu’ya evlilik teklif etmesi herkesi şaşırttı.

İstanbullu gelin, AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu. Dizi, AB izleyici kitlesinde 10.51 izlenme oranı  ve 23.19 izlenme payı;  ve 20+ABC1’de 8.92  izlenme oranı  ve 18.54 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

Konakta kız isteme telaşı!

Annesinden yangın ile ilgili tüm gerçeği öğrenen Faruk’u durdurmak artık imkansızdır. Hızlı kararları ile aileyi şaşırtan Osman bu kez de Burcu’ya evlilik teklif eder.  Burcu’nun yurtdışında yaşayan annesinin iş için İstanbul’a gelmesi her şeyi hızlandırır. Konakta kız isteme telaşı yaşanır. Herkes Garip’in eşini merak ederken Siren, hem genç yaşı hem de tavırları ile beklenenden çok farklı çıkar. Esma ile Siren arasında gece boyu yaşanan soğuk savaş iki kadının karşlıklı atışmaları gecenin öne çıkanları arasındaydı. Fikret’in İpek’in sıcak tavırlarına ragmen geri adım atmaması, Begüm’ün ameliyat olmayı kabul etmesi ve Sevgililer günü kutlamaları sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

İlk yönetim kurulu toplantısına büyük bir heyecanla katılan Adem’in sevinci ise annesinden gelen telefonla yarım kaldı. Karakola giden Reyhan suçunu itiraf edip teslim oldu.

İstanbullu Gelin her Cuma, 20.00’de Star’da.