Konaktaki gerginlik zirvede!

İstanbullu Gelin her hafta yükselen reytingleriyle Zirveye Taht Kurdu.
Giriş Tarihi : 04.11.2017 - 11:25
Güncelleme Tarihi : 04.11.2017 - 11:25
Konaktaki gerginlik zirvede!

İstanbullu Gelin her hafta yükselen reytingleriyle Zirveye Taht Kurdu.

Esma Sultan'ın değişim rüzgarı ve Süreyya'nın konakta iyice zorlaşan hayatı Cuma akşamının en çok konuşulan konusu oldu.
Faruk ile Süreyya’nın yeni başlangıcına yönelik tepkiler nedeniyle  konakta giderek tırmanan gerginliğe ; yeni yaşında yeni kararlar alan Esma Sultan’ın sürpriz değişimine tanık olduğumuz İstanbullu Gelin, AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.81 izlenme oranı  ve 21.33 izlenme payı;  ve 20+ABC1’de 7.65  izlenme oranı  ve 17.20 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde  birinciliğe oturdu.

Herkesten kaçarak Süreyya’ya sığınan Emir’in Süreyya aldığı tavır ve Esma’nın Begüm’ün evinde yaptığı organizasyon Faruk’u zor duruma sokar. Faruk’a ulaşamayan Süreyya’nın Dilara ile Can’ın çalıştığı yere gitmesi ikili arasında yanlış anlamalara neden olurken, Esma ile Garip’in romantik akşam yemeği   ise büyük ilgi gördü.

Süreyya’nın Dilara ve Adem’i konakta yemeğe davet etmesi ise evdeki gerginliği patlama noktasına getirirken, tatsız biten gece sonrası İpeğin merdivenlerden düşmesi ve tüm gözlerin onun arkasında duran Süreyya’ya çevirilmesi bölüme damgasını vurdu.

Konakta zor günler yaşayan Süreyya’nın tüm olanlar yetmezmiş gibi tanık olduğu beklenmedik kaza sonrası yaşanacaklar,  İpek ve bebeğinin durumu şimdiden büyük merak konusu.  “İstanbullu Gelin” her Cuma, 20.00’de Star’da.