Reytinglerin galibi İstanbullu Gelin oldu

İstanbullu gelin, AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.
Giriş Tarihi : 24.02.2018 - 12:41
Güncelleme Tarihi : 24.02.2018 - 12:41
Reytinglerin galibi İstanbullu Gelin oldu

Rating rekortmeni dizi İstanbullu Gelin’de büyük sürpriz: Süreyya hamile!

Osman’ın nişanı yarım kalırken; Murat, Bade ile evleneceğini açıkladı.

İstanbullu Gelin, AB ve 20+ABC1 hedef kitledeki birinciliğini sürdürdü.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, milyonların sevgilisi “İstanbullu Gelin  sürpriz dolu gelimelerle yine  Zirvede. Esma ile Süreyya’nın yakınlığını kıskanan İpek harekete geçti. Esma tarafından takip ettirildiğini  Süreyya’ya söyleyen İpek amacına ulaştı. Osman’ın nişanı yarım kalırken bu kez de evde Murat ve Bade krizi patlak verdi. Süreyya’nın sürpriz hamileliği ise bu hafta da milyonları ekrana kilitledi.

İstanbullu gelin, AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 9.65 izlenme oranı  ve 19.93 izlenme payı;  ve 20+ABC1’de 8.87  izlenme oranı  ve 17.86 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.

Esma’nın kendini takip ettirdiğini öğrenince Süreyya, Emir toparlayınca evden ayrılacağını açıkladı. Begüm’ün kaybeden Can bunun bedelini Faruk’a ödetmek için Adem’le el sıkıştı. Reyhan’dan annesini Boranların hapishaneye gönderdiğini öğrenen Adem artık eskisinden de tehlikeli. Senem geçmiş ile ilgili büyük sırrını Akif’e açıkladı. Garip, Esma ile olduğunu sonunda Siren’e söyledi. Murat ise Bade ile evlenceğini açıkladı.

Finale ise Süreyya’nın hamile olduğunu damgasını vurdu. Beklenmedik haberi alan Süreyya ve Faruk göz yaşlarını tutamadı. Merak dolu  gelişmelerle  “İstanbullu Gelin” her Cuma 20.00’de Star’da.