Sonuç yine değişmedi ! İstanbullu Gelin zirvede!

Esma’dan Büyük İtiraf!
Giriş Tarihi : 20.01.2018 - 12:50
Güncelleme Tarihi : 20.01.2018 - 12:50
Sonuç yine değişmedi ! İstanbullu Gelin zirvede!

Yangın büyük sırrı ortaya çıkardı.

Esma’dan Büyük İtiraf!

Cevaplanamayan soruların peşine düşen Faruk annesinin itirafı ile neye uğradığını şaşırdı

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, sevilen dizi “İstanbullu Gelin” zirveyi kimseye bırakmıyor. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı  dizi her hafta olduğu gibi bu Cuma’nın da galibi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 11.03 izlenme oranı  ve 25.28 izlenme payı;  ve 20+ABC1’de 8.98  izlenme oranı  ve 19.3 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde  birinciliğe oturdu.

Esma’dan sürpriz itiraflar...

Yangından sonda Faruk tarafından kurtulan Esma, bu duruma sevinemez bile. Eve çıkar çıkmaz oğulları tarafından sorguya alınır. Kayınvaldesinin yardımına yine Süreyya yetişir. Ancak Faruk pes etmez gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlıdır. 

Kendine gelen Reyhan’ın anlattıkları da Esma’nınki ile çelişince ortalık iyice gerilir. Begüm’ü uyarmaya giden Süreyya, Can’ın beklenmedik tepkisi ile karşılaşır. Artık onun gerçekten de tehlikeli olduğuna emin olur. Arif’in evlilik teklifini kabul eden Senem sonunda gebelik testi yapmaya kara verir. Teyzesinden habersiz Süreyya’da gebelik testi yapar.

Esma’nın Faruk’a Garip ile ilişkisini itiraf etmesi bölüme damgasını vururken oğlunun bu duruma  vereceği tepki şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

İstanbullu Gelin her Cuma, 20.00’de Star’da.