Zirvenin sahibi ‘İstanbullu Gelin’

ADA BEBEK İSTANBULLU GELİN’E EMANET
Giriş Tarihi : 18.11.2017 - 11:27
Güncelleme Tarihi : 18.11.2017 - 11:27
Zirvenin sahibi ‘İstanbullu Gelin’

ANNE ŞEFKATİNİN ÖNE ÇIKTIĞI  “İSTANBULLU GELİN” CUMA AKŞAMININ BİRİNCİSİ OLDU.

 Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, sevilen dizi “İstanbullu Gelin” milyonları yine ekran başına kilitledi. Süreyya’nın yeğenine sahip çıkıp ona annelik yaptığı duygu dolu anlar bölüme damgasını vurdu.  

İstanbullu Gelin, dün akşam AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu. Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.47 izlenme oranı  ve 19.72 izlenme payı; ve 20+ABC1’de 7.92  izlenme oranı  ve 17.91 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde  birinciliğe oturdu 

Eve çıkmalarına ragmen bebeği hala sahiplenemeyen İpeğin geçirdiği ağır travma ve her şeyden bihaber anne şefkati arayan  Ada bebeğin Süreyya’nın kollarında teselli bulduğu anlar gecenin en çok konuşulanları oldu. 

Senem ve Akif’in herkesten gizli görüşmeleri romantik akşam yemeği ile  resmiyet kazanırken Dilara’nın Adeim’i her şeye ragmen affetmesi akıllarda soru işareti bıraktı. 

Bebeği uzaktan seven ve anne olmaya çabalayan Süreyya ile Faruk, Esma Sultan’ın beklenmedik hamlesi ile şaşkına dönerlerken İpeğin Ada bebeği İstanbullu Gelin’e emat edilmesine vereceği tepki şimdiden büyük merak konusu. 

İstanbullu Gelin her Cuma, 20.00’de Star’da.