Dizide Karşı Karşıya Sette Yan Yana

Sürükleyici Hikaye
Giriş Tarihi : 09.11.2020 - 11:52
Güncelleme Tarihi : 09.11.2020 - 11:52
Dizide Karşı Karşıya Sette Yan Yana

Star’ın yeni dizisi ‘Sol Yanım’, seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin yer aldığı ‘Sol Yanım’, genç oyuncularıyla da adından söz ettirecek. 

SÜRÜKLEYİCİ HİKAYE 

‘Sol Yanım’; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. “Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra'nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!” Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak.

SETİN AYRILMAZ DÖRTLÜSÜ!

Çekimleri devam eden dizinin genç oyuncuları; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey, kamera arkasında keyif dolu zaman geçiriyor. Rolleri gereği yıldızı hiç barışmayan oyuncular, kamera kayıttan çıkınca soluğu birbirlerinin yanında alıyor. Fırsat buldukları her an eğlenceli fotoğraflar çektiren oyuncular, şimdiden merak konusu.

‘Sol Yanım’, yakında Star’da...

Yapım: BKM

Tür: Dram

Yönetmen: Serdar Gözelekli

Yapımcı: Necati Akpınar

Senaryo: Melis Civelek - Özlem Çadırcı

Oyuncular: Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Özgür Cem Tuğluk, Murat Balcı, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.