Sol Yanım'dan Yeni Tanıtım!

'Sol Yanım'ın Yeni Tanıtımı Yayınlandı!
Giriş Tarihi : 19.11.2020 - 18:12
Güncelleme Tarihi : 19.11.2020 - 18:12
Sol Yanım'dan Yeni Tanıtım!

Star’ın yeni dizisi ‘Sol Yanım’ seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’ın yayınlanan yeni tanıtımı, büyük merak uyandırdı.

Tanıtım ve afişleri ile büyük ilgi gören ve henüz yayına girmeden sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen ‘Sol Yanım’ın dördüncü tanıtımında; Serra ve (Özge Yağız) Selim’in (Tolga Mendi) birbirine taban tabana zıt yaşamlarından kesitler yer aldı. 

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosu Melis Civelek imzasını taşıyan ‘Sol Yanım’, seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Sol Yanım’, tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini anlatacak. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor. ‘Sol Yanım’da başrolleri; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli paylaşıyor.

Tanıtım linki;

https://www.startv.com.tr/dizi/sol-yanim/fragmanlar/4-tanitim

‘Sol Yanım’, yakında Star’da...